20-11-2012  |  Innovatiecafé Professioneel ‘Local for Local‘


Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) organiseert samen met RCT Rivierenland op 12 december aanstaande een Innovatiecafé voor Gelderse agrarische ondernemers die interesse hebben om hun producten lokaal af te zetten.

Gastsprekers Koen Nouws (Stichting Diverzio) en Jopie Duinhouwer (Sallandse Pieper) zullen het Innovatiecafé aftrappen en vertellen over hun eigen ervaringen met het opzetten van regionale afzet. Hoe doe je dit, wat maakt het tot een succes en wat zijn hun visies op de toekomst?
Daarna zullen we in een workshop gezamenlijk verkennen welke kansen er liggen in de Gelderse regio.

Praktische bijeenkomst
Om daadwerkelijk een stap verder te komen, gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om een praktische invulling te geven aan deze kansen voor lokale afzetmogelijkheden. Het volledige programma ontvangt u na aanmelding.

Het Innovatiecafé ‘Local for local’ vindt plaats op woensdag 12 december 2012 bij PPO-fruit in Randwijk (Lingewal 1). Ontvangst met koffie vanaf 19.00 uur, start programma om 19.30 uur. Deelname is gratis.

Meer informatie bij Gondy Heijerman t (0488) 473740.
Opgeven kan tot uiterlijk 7 december 2012 via receptie.randwijk@wur.nl onder vermelding van ‘innovatiecafé Local for Local’.


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA