11-05-2013  |  Innovatievouchers voor Gelderse agri, food en feedbedrijven


Stichting Food Valley beschikt over innovatievouchers voor ondernemers in de agri, food en feedsector. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen voor bijvoorbeeld het verbeteren of realiseren van een product of proces.

De innovatievouchers zijn bedoeld voor agri, food en feed (gerelateerd) bedrijven in Gelderand die willen innoveren. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen voor bijvoorbeeld het verbeteren of realiseren van een product of proces. Het bedrijf stelt hiervoor een specifieke onderzoeksvraag op die ze graag beantwoord willen zien en dienen deze vraag in bij Food Valley om in aanmerking te komen voor een innovatievoucher. De vouchers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs.

Bedrijven kunnen een zogenaamde voucher van maximaal € 10.000,- aanvragen bij Food Valley en investeert zelf minimaal 50% van de totale kosten. Food Valley beoordeelt of de (onderzoeks)vraag in aanmerking komt voor één van de innovatievouchers en begeleidt het bedrijf indien gewenst bij het vinden van de juiste kennisaanbieder. 

Meer informatie over aanmelden voor een innovatievoucher en de voorwaarden:


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA