20-11-2013  |  Masterclass Strategisch Ondernemen Betuwse Bloem


De Betuwse Bloem start in het voorjaar van 2014 met een masterclass Strategisch Ondernemen. De Masterclass is er op gericht om te komen tot een goed gefundeerd ontwikkelingsperspectief voor bedrijven uit de tuinbouwsector.

In de masterclass leren bedrijven hun drijfveren en voorkeuren kennen, worden de plannen aan de realiteit in uw markt door deskundigen en collega-deelnemers getoetst en stellen de deelnemers een plan van aanpak op voor de toekomst van het eigen bedrijf. Er is zowel aandacht voor de persoonlijke ambities en kwaliteiten, als voor de mogelijkheden die uw bedrijf in de markt heeft.

De Masterclass is voor bedrijven uit alle tuinbouwsectoren in het Gelders rivierengebied, die een stap willen maken in de ontwikkeling van het bedrijf.
Voor ondernemers die de leergang ondernemersvaardigheden gevolgd hebben is de masterclass een goede gelegenheid om hun opgedane kennis te verdiepen. Het is echter geen voorwaarde om u te kunnen inschrijven voor de Masterclass.

Zes modules
De masterclass bestaat uit zes bijeenkomsten van elk vier uur op het Nationaal Fruitpark in Ochten. De eerste bijeenkomst is op 9 januari a.s.
Daarnaast werkt u drie dagdelen onder deskundige begeleiding aan uw eigen plannen op het kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs in Dodewaard.

De masterclass kost € 1.500,-. Greenport Betuwse Bloem neemt daarvan éénmalig een deel voor haar rekening waardoor u € 995,- per persoon betaalt. Aan het eind van de masterclass beschikt u over een toekomstplan dat helemaal op uw bedrijf is afgestemd en waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie en inschrijving: zie bijlage en/of Erik Kaemingk van Greenport Betuwse Bloem, t (06) 374 332 76.

Leaflet Masterclass Ondernemen.pdf [592 Kbyte]

 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA