13-01-2012  |  Nieuwe leergangen Ondernemersvaardigheden


Kamer van Koophandel Midden-Nederland organiseert binnenkort in samenwerking met het Glastuinbouwpact Bommelerwaard en het Fruitpact van de Betuwse Bloem een nieuwe leergang Ondernemersvaardigheden. De leergang kent 6 praktijkgerichte modules. De leergang voor de Fruittelers start 18 januari; die voor de glastuinbouwers in de Bommelerwaard 13 februari. 

De leergang voor de fruitteelt wordt wegens succes voor de derde keer georganiseerd. De leergangen zijn eerder voor de laanboomtelers en glastuinbouwers in de regio Arnhem-Nijmegen gehouden. Binnen de Betuwse Bloem hebben inmiddels al meer dan 100 tuinders zich via deze op de sector toegespitste modules laten bijspijkeren over de ondernemersvaardigheden. 

Meer informatie over de leergang voor de fruitteelt vindt u hier; meer informatie over de leergang voor de glastuinbouw Bommelerwaard hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Messing van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland t (0344) 637720 of e-mail mirjam.messing@kvk.nl of Elles van Dijk, Kamer van Koophandel Midden-Nederland, t (030)239 66 81.


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA