27-07-2013  |  Nieuwe voorzitter Ondernemersinitiatief Betuwse Bloem


In de junivergadering van het Ondernemersinitiatief is Tom van Wijk unaniem gekozen als nieuwe voorman van het tuinbouwbrede ondernemersnetwerk in Gelderland. Tom van Wijk volgt Ferry Hollinger op, die vanaf de start in 2006 betrokken is geweest bij de netwerkorganisatie Greenport Betuwse Bloem. In september neemt Tom de voorzittershamer formeel over van interim-voorzitter Peter van Osch, directeur Coöperatieve Veiling Zaltbommel. 

Tom van Wijk is lid van de hoofdirectie van C4C Holding en directeur CNC Grondstoffen B.V. CNC heeft twee vestigingen in Ammerzoden.
“Met Tom van Wijk halen wij de juiste expertise in huis. Tom heeft, als directeur van C4C en als voormalig directeur van TREF B.V. en Coöperatief Tuinbouwcentrum Lent, brede ervaring in de tuinbouw. Tegelijkertijd is het ook fijn dat hij een relatieve nieuwkomer is in de Betuwse Bloem. Een frisse blik kan het Ondernemersinitiatief en Greenport Betuwse Bloem weer een niveau verder brengen”, aldus Peter van Osch.
Van Wijk: “Ik verheug me op deze nieuwe functie. Het Ondernemersinitiatief verenigt een prachtige groep ondernemers die zich willen inzetten voor een krachtig Gelders Tuinbouwcluster. Ik zie het als een mooie opgave om dat netwerk verder uit te breiden en te verstevigen."

Meer informatie: Debbie van der Hoorn, Programmamanager Ondernemersinitiatief Betuwse Bloem, t (030) 2396622


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA