27-06-2012  |  Rian Verwoert voorzitter Stichting Greenport Betuwse Bloem


De nieuwe Stichting Greenport Betuwse Bloem heeft Rian Verwoert benoemd als voorzitter. Met Jaap Docter van de Kamer van Koophandel en Peter van Heumen van ZLTO/LTO Noord is het bestuur nu compleet. De Stichting ondersteunt de netwerkorganisatie Betuwse Bloem. Dick Koorn is aangesteld als coördinator.

De bestuursleden Docter en Van Heumen zijn zeer content met de aanstelling: “Met Rian Verwoert halen wij de juiste expertise in huis. Verwoert is als voormalig CEO bij Fruitmasters, voorzitter bij Vereniging Directeuren Tuinbouwveilingen Nederland en België en diverse andere functies in de tuinbouw goed ingevoerd in de wereld van de tuinbouw. Samen willen we een bijdrage leveren om de Gelderse tuinbouw op een hoger plan te brengen”.
Rian Verwoert is momenteel ook actief in de regio als wethouder economische zaken in de gemeente Neerijnen. “De politiek-bestuurlijke ervaring komt de Stichting ook van pas.”, aldus Jaap Docter.

Dick Koorn coördinator
De Stichting heeft tevens Dick Koorn, teammanager bij Projecten LTO Noord, ingehuurd als coördinator. Dick ondersteunt het Stichtingsbestuur en is verantwoordelijk voor het realiseren van de afgesproken ambities en de verantwoording erover naar het bestuur van de Stichting en de financiers. Samen met de pactmanagers vormt hij het hart van de nieuwe werkorganisatie van de netwerkorganisatie.
Dick Koorn begint 1 september.

Meer informatie: Wils Kloos, (06) 53316693 of Kees Pieters, (06) 12989206


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA