11-06-2014  |  Nieuw scholingsfonds Greenport Gelderland


Nico Kiep van Kiepflower uit Nieuwaal is een van de eerste ondernemers die een aanvraag gaat doen voor de subsidie vanuit het scholingsfonds van Greenport Gelderland. De chrysantenteler gaat aan de slag met het verder opleiden en ontwikkelen van zijn werknemers.

Zelf volgt Kiep een deeltijd opleiding Management & Bedrijf aan de HAS Den Bosch. Een deel van de werknemers ronden binnenkort een opleidingstraject af. Kiep wil graag de kennis binnen zijn bedrijf op een hoger niveau brengen bijvoorbeeld op het gebied van verwerking, teelt en techniek. Maar vooral wil Kiep door kennis bij en betrokkenheid van zijn medewerkers de wensen van de klanten waarborgen. Met als resultaat een constante betrouwbare kwaliteit gericht op de klant! Want mensen ontwikkelen is het bedrijf ontwikkelen. Met een scholingsadviseur van de Horti Bedrijfsschool en zijn werknemers kiest hij hiervoor geschikte cursussen en scholing uit. De kosten van deze cursussen worden voor de helft gefinancierd vanuit het scholingsfonds van Greenport Gelderland. 

Voor meer informatie over het Scholingsfonds van Greenport Gelderland en deHuman Capital AgendaErik Kaemingk, t (06) 37433276.


 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA