AGENDA
 
« afbeelding 1 van 1 »
 
maandag 05 november 2018

Uitnodiging - Voldoende en vakkundige handjes in de kas

Voldoende en vakkundige handjes in de kas is van groot belang om alle werkzaamheden op uw tuinbouwbedrijf naar behoren uitgevoerd te krijgen. Goed personeel is niet makkelijk te vinden. De arbeidsmarkt is krap. Het wordt steeds belangrijker om uw personeel langdurig aan u te binden. Greenport Arnhem-Nijmegen en LTO Glaskracht, samen met Flynth en de Rabobank, willen de komende periode aandacht aan het onderwerp ‘duurzaam personeelsbeleid’ besteden.

Verantwoorde Glastuinbouw is de nieuwe koers van LTO Glaskracht Nederland die zich richt op de kernthema's: Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving. We zijn verheugd dat Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Glaskracht Nederland, weer naar onze regio komt en over het onderwerp ‘Arbeid’ met ons in gesprek gaat. Ook Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid van LTO Glaskracht Nederland is aanwezig en vertelt u over actuele zaken die binnen de glastuinbouw spelen rondom het thema Arbeid.

Iemand met jaren lange ervaring op het gebied van ‘boeien en binden’ van personeel in de tuinbouwsector is Anneke Postma. Mevrouw Postma is ‘opleidingsmanager glastuinbouw’ bij Kasgroeit. Ze zal in gaan op hoe u als werkgever in deze moderne tijd het beste met uw personeel kunt omgaan. Daarna zal Erik Kaemingk van Greenport Gelderland ingaan op het project ‘Leren en innoveren in de tuinbouw’; een project waarin de toekomst van uw onderneming, uw eigen ontwikkeling en vakbekwaam personeel centraal staan.

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst op:

Datum: Donderdag 22 november 2018
Aanvang:Inloop 19.45, start 20.00 - 22.00 uur 
Locatie:Adviescentrum Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe 
                Industrieweg Oost 16, Elst

Zoals gebruikelijk zijn alle partijen, die betrokken zijn bij het netwerk van Greenport Arnhem-Nijmegen en LTO Glaskracht, van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Met name nodigen we personen uit binnen de (tuinbouw)bedrijven die belast zijn met personeelszaken.

 

Greenport Arnhem-Nijmegen besteedt al jaren lang aandacht aan het onderwerp scholing/arbeid op tuinbouwbedrijven. Daartoe heeft zij diverse cursussen en trainingen georganiseerd zoals: marketing, onderhandelingstechnieken, gewasbescherming, plant fysiologie, spuitlicentie en ‘Het nieuwe Telen’. 


Ook in 2019 willen we u en uw personeel weer de mogelijkheid bieden om u verder te ontwikkelen. Samen met AgriVisie bieden we de cursus Motiverend en resultaatgericht leidinggeven aan. In januari/februari gaat een eerste groep van start. In de zomerperiode zal een tweede groep starten. Heeft u (of één van uw medewerkers) interesse neem dan contact op met Radboud Vorage: 06-51431301 of via r.vorage@greenportarnhemnijmegen.nl.

 


Samen aan de slag voor een boeiende en bloeiende tuinbouw!
Aanmelden 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA